ACB

La Penya veu com se li escapa el ’play-off’ (86-83)

Els verd-i-negres remunten 20 punts però s’enfonsa en un final d’infart

La Penya ha encaixat la cinquena derrota seguida en partit oficial (86-83) i se li complica molt les seves opcions de play-off perquè no està al nivell i, a més, els seus rivals directes com són el Baxi Manresa i el Baskonia, no fallen. Les sensacions han estat dolentes contra un Granada que surt del descens. Els verd-i-negres han sortit amb una passivitat inesperada, fora de ritme i sense agressivitat i això ho ha aprofitat perfectament el Granada que ha agafat 14 punts ja en el primer quart (28-14). La Penya ha continuat grogui i els andalusos han agafat 20 punts de renda (42-22). Els triples de Vives i d’Evans han reduït la diferència (44-34) abans del descans (47-34). Al tercer quart la dinàmica ha continuat igual amb impotència verd-i-negra perquè no ha tingut continuïtat i la diferència s’ha mantingut (64-48). Al tram final del tercer període Feliz s’ha carregat l’equip a les espatlles i la Penya ha entrat en el matx (64-56). La remuntada ha continuat culminant un parcial de 0-15 (64-63). La Penya ha empatat (65-65). El Granada ha fet un 5-0 (70-65) però amb Ribas i sobretot Feliz com a líder ha capgirat el matx (72-73). Tomic ha anotat dos tirs lliures (72-75) i Vives, sol, ha errat un triple que hauria estat definitiu. El Granada ha reaccionat amb una discutida antiesportiva de Feliz (78-75). Els andalusos han rematat la feina amb un 9-0 i un Costa determinant. Amb 85-83 Tomic ha atrapat un rebot sota el cèrcol però se li ha escapat sol des de sota