NBA

Doncic acarona el triple doble i els Mavericks jugaran el ‘play-off’ contra els Clippers

Luka Doncic ha tornat a excel·lir acaronant un triple doble en 36 minuts amb 29 punts, 9 rebots i 9 assistències i ha catapultat els Mavericks al triomf a la pista dels Miami Heat (92-11). Quan només falten dues jornades de la lliga regular, els de Dallas, cinquens de la conferència Oest (50-30), jugaran la primera eliminatòria del play-off contra el Clippers, que son quarts amb 51-29 en un duel que s’ha repetit diverses cops en la fase final. De fet, els de los Angeles van eliminar els Mavericks el 2021 i el 2022. És la primera eliminatòria que queda configurada en la graella dels play-offi encara s’ha de decidir quin dels dos equips tindrà el factor pista. A les files dels vencedors també ha destacat el base Kirie Irving, un soci perfecte, amb 25 punts, 3 rebots i 4 assistències que ha celebrat una prima d’un milió de dòlars en el seu contracte per haver jugat 50 partits i per haver arribat als 50 triomfs. Els Clippers, per la seva banda, han caigut contra els Spurs (108-124), que han tingut en Devin Booker –37 punts, 1 rebot i 4 assistències–al seu principal actiu i protagonista en al remuntada.

Jokic, imparable

Mentre, els Denver Nuggets els vigents campions, s’han situat líders de la Conferència Oest amb 56-24 amb un triomf contra els Timberwolves per 116-107 amb 41 punts, 11 rebots i 4 assistències de la seva estrella Nikola Jokic. els Nuggets depenen ara d’ells mateixos per acabar líders el curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)