FEB

Agustí Julbe, al Prat

LEB Or. Lluís Riera havia de ser l'entrenador, però finalment ha preferit continuar com a ajudant de Salva Maldonado al Joventut

Agustí Julbe (Barcelona, 1972) dirigirà el Prat la temporada vinent a LEB Or. Amb un any de retard, podrà iniciar la seva carrera com a primer entrenador, el motiu pel qual va decidir ara fa un any posar fi a una etapa de cinc temporades com a ajudant de Xavi Pascual al Barça. L'estiu passat, Julbe va estar en l'òrbita del Manresa, que finalment es va decidir per un altre tècnic procedent del Barça, Borja Comenge.

De fet, el Prat ja tenia entrenador. Lluís Riera, l'ajudant de Salva Maldonado des que dirigeix el Fiatc Joventut, havia de substituir Carles Duran, que ha marxat al València per ser l'ajudant de Perasovic. Però Riera–que no té dedicació completa al bàsquet– tenia dificultats per compaginar la seva feina i la seva situació familiar amb la dinàmica de treball d'un equip de LEB Or.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)