Més bàsquet

“Cada dia som més equip”

Miguel Ángel Ortega Entrenador de l'Spar Citylift

Cap derrota pot ser dolça, i més quan la d'ahir suposa la cinquena seguida, entre les dues competicions. Però si es té en compte tot el context –rotació de set jugadores i un partit decisiu dissabte, a Salamanca–, el resultat d'ahir no generarà efectes negatius. Potser tot el contrari. “Jo sempre vull guanyar, però marxo a casa satisfet del treball fet i d'haver estar a prop de la victòria. Crec que hem fet un pas endavant en atac, si bé a vegades, potser per la fatiga, ens costa massa començar a atacar. Quan recuperem la pilota, perdem uns segons que són importants, potser pel mateix desgast en defensa”, va dir Miguel Ángel Ortega. El tècnic de l'Spar Citylift va voler remarcar que el seu estat d'ànim és bo, com també ho era diumenge després del cop contra el Mann a Fontajau: “Es pot dir que estic impressionat per tot. Les jugadores ho donen tot i s'hi maten cada dia, i el públic ens aplaudeix després de perdre un partit important. Sincerament, tot això no m'havia passat mai.”

Abans i ara

Ortega va voler defensar el valor de la feina que s'està fent ara, que s'han perdut dos puntals, com Spanou i Gray. “Potser amb elles dues vam tenir actuacions espectaculars, però ara cada dia som més equip, fem les coses més juntes. Ens ha fet falta temps, però avui, per exemple, hem fet moltes cistelles en equip. Fem un bàsquet molt més col·lectiu, tant en atac com en defensa”, va insistir el preparador, que està convençut de no pagar cap peatge físic a Salamanca del duel d'ahir: “Castiguen més els viatges que els partits. No és el mateix jugar aquí que fer-ho a Praga i després enganxar-ho amb un altre viatge. Es pot dir que hem fet un entrenament i a partir de demà prepararem el duel pensant a recuperar la gent.”

I finalment, Ortega va ser claríssim quan se li va preguntar pel duel contra l'Avenida: “Guanyarem, i ho crec fermament. I també estic segur que guanyarem la copa i la lliga.”

EL PARTIT

“Hem fet un pas endavant, però ens costa massa començar els atacs, per fatiga”

SALAMANCA

“Guanyarem, i ho crec fermament. I també estic segur que guanyarem la copa i la lliga”
Crec que no hem estat nosaltres. No hem jugat gens bé, sobretot en atac, en què hem estat massa col·lapsades
Anna Cruz
Hem de jugar dissabte com ho hem fet avui. Crec que hem millorat moltes coses en atac i hem jugat juntes
Adrijana Knezevic
Valoro molt els aplaudiments del principi. Tinc grans records de la ciutat, del club, del que vam viure l'any passat
Roberto Íñiguez
Hi ha hagut un moment en el tercer quart que ho hem pogut trencar, però el rival també juga. L'Uni ha lluitat, sense pensar en dissabte
Per a nosaltres, és una victòria molt important. Ja fa onze dies que estem fora de casa, viatjant amunt i avall per jugar. I això pesa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)