Primer revés a fora

Copa Catalunya femenina (ascens). Amb 53-52, el GEiEG va fallar dos tirs clau

TERRASSA 59
GEIEG 54

JE TERRASSA: Johnson (26), Silva (7), Lorca (12), Meca (2) i Nebot (7) –cinc inicial–; Prunera, Arús, Flores, Schroeder (5), Ricart. 7 triples: 3 Johnson, 2 Lorca, 1 Silva i Nebot. 20/29 en tirs lliures. 21 faltes. GEiEG: Gallegos, Roig (8), Pairó (2), González (8) i Moreno (2) –cinc inicial–; Jòdar, Masó, Bou (10), Serra (9), Arias (11) i Xargay (4). 3 triples: 2 Serra, 1 Roig. 13/20 en tirs lliures. 29 faltes personals. Cap eliminada. PARCIALS: 15-12, 14-13, 18-9 i 12-20. COMENTARI: Primera derrota a la segona fase del GEiEG, que va competir a Terrassa i en un final a cara i creu no va estar encertat. La primera part va ser força igualada i de tempteig entre dos equips força semblants. Va ser després del descans (29-25) quan l'encert local va trencar el partit. Un 14-0, amb dos triples inclosos, va fer que el Terrassa s'escapés de 18 punts (43-25). Tot i això, en el darrer quart les gironines van reaccionar i gràcies a la pressió defensiva es van posar a un punt (53-52) a un minut del final. Dos atacs errats de les de Surís i quatre tirs lliures del conjunt local van acabar de decantar el triomf.