FCBQ

Cap a la segona edició del 3x3

Bàsquet. Bescanó estatjarà el 19 de març la fase territorial del segon campionat de Catalunya d'aquesta modalitat en les categories cadet, infantil i preinfantil, tant masculina com femenina

El campionat gironí de bàsquet en la modalitat 3x3 celebrarà la segona edició a Bescanó el 19 de març i decidirà els representants gironins en els campionats de Catalunya. Després de l'èxit de la primera edició en categories cadet i infantil, s'hi ha inclòs ara la preinfantil. El torneig va destinat a tots els jugadors i jugadores amb llicència federativa de les comarques gironines i el cost de la inscripció és de 10 euros per equip. Les instal·lacions esportives de Bescanó estatjaran una dotzena de pistes de 3x3 per a la competició i una pista per als concursos i la pràctica lliure.

El format en què està previst el torneig és de 24 equips per categoria, amb equips entre tres i cinc jugadors, repartits en vuit grups de tres equips. Els millors equips de cada grup passaran a jugar els quarts de final, les semifinals i les finals. El campionat es complementarà amb diferents activitats, inflables, concursos de triples i sortejos. També hi haurà servei de bar i una botiga amb productes de la FCBQ. Tots els participants obtindran una samarreta reversible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)