Espanyol

Paciència recompensada

Quarta incorporació. A diferència d’altres objectius del club blanc-i-blau en el mercat d’estiu, el central Naldo ha esperat setmanes que es tanqués el traspàs amb el Krasnodar rus

Els maldecaps derivats del límit salarial han alentit molt el mercat per a l’Espanyol. Ha passat un mes entre la presentació del tercer i el quart fitxatge, i l’entitat blanc-i-blava va agrair a Naldo la paciència. L’acord amb el jugador estava tancat des de fa setmanes, però si no es produïen baixes no es podia incorporar ningú. El brasiler ha esperat pacientment i ja es mostra disposat a ser titular dissabte a Sevilla.

Quique Sánchez Flores ha vist com diversos fitxatges li volaven, cansats d’esperar. No ha estat el cas de Naldo, amb qui va coincidir al Getafe. El central, de 28 anys, va signar per tres temporades amb opció a una quarta i el traspàs amb el Krasnodar es va tancar per 2,5 milions. Tindrà una clàusula de 40. “Soc molt feliç d’estar a l’Espanyol. Penso fer una bona temporada i donar fruits al club. Estic molt content d’estar treballant de nou amb Quique i estic preparat per jugar. Em trobo bé, mantinc una actitud positiva i puc jugar contra el Sevilla si el tècnic ho considera oportú.”

Adeu de Montañés

Naldo disposa de cinc entrenaments per convèncer l’entrenador i tenir un lloc a l’onze inicial al Sánchez Pizjuán al costat de David López. Quique havia demanat el fitxatge de dos centrals més, vista la verdor de Mario Hermoso. El teòric titular encara no ha arribat, ja que s’intentarà fins a l’últim segon el retorn de Diego Reyes, que ahir en el perfil de Twitter va esborrar la condició de jugador periquito. El dia 1 encara queda lluny, així que el brasiler haurà de tapar el buit de la defensa en espera també de la recuperació d’Óscar Duarte. L’ex-Getafe es moria de ganes de tornar a la lliga espanyola, i encara més si el destí era l’Espanyol, ja que la família va quedar enamorada de Barcelona en passar-hi unes vacances. I més si es compara amb Krasnodar. “Naldo és un defensa que teníem a la llista, perquè és un jugador de molts registres que ens pot ajudar a créixer. Fa més d’un mes que negociem i li agraeixo la seva paciència, però buscàvem les millors condicions per al club. La seva adaptació serà boníssima perquè acumula quinze dies més d’entrenaments que nosaltres”, va ressaltar Jordi Lardín. El director esportiu tampoc va amagar que l’entrenador blanc-i-blau ha demanat un defensa més, i es farà el possible per fer-lo feliç, tot i que ara mateix només hi ha una fitxa lliure i no hi ha espai a la massa salarial. Cal alguna sortida abans del final del mercat. “El mercat segueix obert fins a l’1 de setembre, no tanquem la porta a cap jugador si encaixa amb el nostre límit salarial i el nostre pressupost.”

El llistat de descartats es va reduir a la tarda amb l’acord per a la rescissió de contracte de Paco Montañés. El club blanc-i-blau l’havia deixat sense dorsal i no entrava en els plans de Quique Sánchez Flores. L’extrem valencià va estar cedit la campanya passada al Llevant, sense tenir protagonisme, i tot indica que s’incorporarà al Tenerife, també de segona A.

EL PREU

2,5
milions
ha pagat l’Espanyol al Krasnodar per Naldo, que tindrà una clàusula de 40.

EL FITXATGE

Em trobo bé, mantinc una actitud positiva i estic apte per jugar contra el Sevilla si el tècnic ho considera oportú
Naldo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)