Espanyol

“M’ho esperava, perquè la plantilla és molt bona”

David Gallego. Entrenador de l’Espanyol

Tretze punts de quinze. No es pot demanar més a David Gallego, que ahir de nou va treure mèrits a la seva feina. “Al final són estadístiques. Cal aprofundir-hi més. Són tretze punts de quinze i no ens hem de quedar en això, sinó en els detalls que importen. Sí que m’ho esperava, perquè la plantilla és molt bona.” L’entrenador de l’Espanyol estava content perquè els resultats han anat acompanyats de superioritat en el joc. “El nostre objectiu és aquest, que cada setmana juguem al que volem nosaltres i no en funció del rival. Excepte la primera part de Montilivi en la resta de partits ha estat així. Molt content. Avui en la primera ens ha costat, quan recuperàvem ens ha faltat una mica més de pausa, després ho hem fet millor. Molt satisfet perquè al final l’equip s’ha imposat en el que volíem.”

Gallego va seguir el partit des de la llotja per segona jornada consecutiva per sanció. I va ser un sac de nervis. “Des de dalt es veu tot tan clar... Patia perquè veia que amb una mica de pausa hauríem generat més joc i fet més mal. Amb les ocasions que hem tingut i l’esforç terrible, faltava el segon gol i patia per si en alguna acció podien empatar. Al final l’esforç ha pagat la pena.”

Finalment, Gallego va restar importància a les paraules dels jugadors que advoquen per la continuïtat del tècnic. “Dono les gràcies als jugadors perquè no cal que diguin aquestes coses. És una injecció d’energia per seguir treballant.” El tècnic va deixar clar que encara li queda feina per fer si li ho permeten. “Li queda força per ser l’equip que voldria veure. Li dono un excel·lent perquè en tan poc temps pots introduir poques coses, però ho han fet al 100%. Per inculcar el que vol el cos tècnic necessitaria més temps.”

SATISFACCIÓ

“L’objectiu és que juguem al que volem nosaltres i no en funció del rival”

MISERICORDIOSOS

“Amb les ocasions que hem tingut i l’esforç terrible, faltava el segon gol i patia”

RENDIMENT

“Li queda força per ser l’equip que voldria veure, però li dono un excel·lent”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)