Espanyol

“M’ha agradat pràcticament tot”

Il·lusionat. Rubi es va mostrar satisfet amb l’actuació del seu equip contra el conjunt alemany i afirma que afronten l’inici del campionat amb la confiança al màxim. “Hem anat de menys a més”, va afirmar el preparador maresmenc

Maldecaps als despatxos compensats per la satisfacció dels bons resultats sobre el terreny de joc. Rubi, que va reiterar que espera que es produeixin el mínim de sortides, es va mostrar àmpliament satisfet per la feina de l’equip en el duel d’ahir i en una pretemporada en què s’ha anat “de menys a més”. “Hem rematat la feina d’una pretemporada en què, exceptuant les petites lesions, ha estat immaculada. Hem vingut aquí, hem imposat la nostra idea de joc i hem guanyat el partit”, va dir el tècnic maresmenc, que veu com els seus homes afronten l’inici del campionat de lliga amb “la confiança al màxim”.

“M’ha agradat pràcticament tot; en defensa, en atac i a pilota aturada. A l’inici ens ha costat una mica generar ocasions de gol, però és que la gespa estava molt seca”, va afegir Rubi, satisfet també pels gols anotats en dues accions d’estratègia: “Hi ha dies que surten i d’altres que no, però quan tens un pla i ets constant amb el treball sempre es recullen els fruits.”

Més enllà del duel d’ahir en terres alemanyes, el preparador blanc-i-blau es va referir al partit de la primera jornada de lliga contra el Celta, en què espera aconseguir el triomf. “A veure si la il·lusió que estem intentant transmetre a la nostra afició la refermem amb els tres punts en la visita a Vigo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)