Espanyol

Piatti, l’altra cara de la moneda

Decreixent. L’extrem argentí, amb contracte fins al 2020, continua sense trobar el nivell del seu primer any com a blanc-i-blau, en què va ser un dels futbolistes més determinants de la plantilla amb 10 gols i 10 assistències

Pablo Piatti continua sense trobar el seu lloc en l’Espanyol. L’afició encara recorda aquell futbolista que va meravellar en la seva temporada de debut (16/17), en què va signar uns números brillants amb 10 gols i 10 assistències. El València, que l’havia cedit a l’Espanyol amb una opció de compra a final de temporada, es fregava els ulls com qui no volia creure’s les espectaculars prestacions que donava l’argentí com a periquito. “Piatti són números de gols i assistències”, deia llavors Quique Sánchez Flores, feliç per tenir un futbolista clau en el seu primer any a la banqueta.

La màgia només ha durat un any i des que l’Espanyol va adquirir els seus drets el davanter no ha tornat a ser el mateix. Continua sense trobar aquell nivell de qualitat i alt rendiment que el va projectar com un futbolista d’alta volada. Amb contracte fins al 2020, el futbolista té com a gran repte per al 2010 tornar a recuperar la seva millor versió. Fins ara la seva participació ha estat irregular amb Joan Francesc Ferrer, Rubi. L’argentí ha entrat i sortit de l’equip i no ha aconseguit cap lloc en l’onze titular, en què Sergio García acostuma a jugar per la seva banda i és un fix per al tècnic maresmenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)