Espanyol

J. Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“Me’n vaig satisfet i orgullós”

L’Espanyol va acaronar un magnífic resultat per a la tornada al Villamarín, però es va escapar de les mans a deu minuts del final. “És una llàstima aquest gol encaixat perquè el tram més complicat havia passat amb el reguitzell de córners i les dues aturades de Roberto. Però no em vull lamentar. Me’n vaig satisfet i orgullós dels jugadors. Estem en una fase de creixement de la temporada i incorporant jugadors joves”, argumentava Rubi, que hi afegia: “La llàstima és que encaixem el gol en un contraatac quan el resultat el teníem tan favorable. El Betis ha tingut el seu moment en el partit, però ja havia passat.” I lamentava no haver fet el segon. “El que em fot més és la quantitat de pilotes que hem robat a dalt i que no hem aprofitat per fer més mal. Els hem fet sentir molt incòmodes, però estem davant d’un equip al qual és molt complicat robar la pilota i no acabes les jugades.”

Tot i això, el tècnic ha valorat les bones prestacions dels seus futbolistes. “Després d’un partit com el d’Eibar sempre vols donar la cara”, i reblava: “A casa estem jugant força bé en línies generals, no al nivell de València i Vila-real, perquè ens falten jugadors, però estem competint”, i ara sabem què s’ha de fer a la tornada. “Tot el que sigui empatar o guanyar amb gols estem al davant. Estic segur que tindrem les nostres possibilitats i prepararem el partit per guanyar.”

D’altra banda, el tècnic ha valorat el paper de Lluís López. “Li està posant una tremenda personalitat i ha complert amb molt bona nota. No és fàcil trobar-te al davant Sergi Enrich, Sergio León, Sanabria...” i també es va felicitar per la gran actuació de Roberto Jiménez, que ahir va signar tres aturades de gran mèrit. “Quan un jugador s’entrena bé i nota la confiança del cos tècnic i dels jugadors es nota. La gent es pensa que si no juga és perquè no li tinc confiança, però no poden jugar tots. Tenim dos grans porters.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)