Espanyol

Wu Lei, designat millor jugador xinès del 2018

Espanyol. Autor de 27 gols i 8 assistències en la darrera edició de la Superlliga xinesa, el davanter blanc-i-blau s’ha imposat amb un total de 639 vots, més de 400 de diferència respecte del segon classificat

L’arribada de Wu Lei s’ha convertit en tot un fenomen de masses. Presentat no fa ni un mes, la seva incorporació a l’Espanyol ha suposat un impacte molt positiu en tots els sentits. Amb un resó mediàtic gairebé immediat, l’internacional xinès ja és tota una icona per al club català, que ha vist incrementada de forma notòria la seva quota de mercat en el mercat xinès. Un èxit indubtable que avui mateix ha rebut un nou impuls amb la designació de Wu Lei com a millor futbolista xinès de l’any 2018. Màxim realitzador de la Superlliga xinesa amb 27 gols defensant la samarreta del Xangai SIPG FC, amb el qual va proclamar-se campió, el ‘Chinese Footballer of the Year’ és un premi que atorguen els mitjans de comunicació xinesos al millor futbolista del seu país.

En aquest cas, la immensa majoria han triat el davanter blanc-i-blau com el jugador xinès més destacat del 2018, imposant-se amb 639 vots, a més de 400 de distància del segon classificat, Yan Jun Ling. “Estic molt content de rebre aquest premi. Vull donar les gràcies a l’afició, el cos tècnic del Xangai SIPG FC i a tota la gent que ha participat i ha votat en aquest concurs. Per a mi, aquest premi és un estímul per fer-ho millor aquí, a l’Espanyol, en un ambient molt diferent. Vull transmetre el meu futbol i aconseguir aquest premi un altre cop el 2019. Quan vaig arribar aquí ja vaig notar que això és una gran família, tota la gent que envolta el club, no només el cos tècnic i els jugadors, m’està ajudant per a què em pugui integrar el més aviat possible. Ens portem tots molt bé i els hi estic molt agraït”, ha declarat Wu Lei, qui a causa dels compromisos esportius, no ha pogut assistir a la cerimònia de lliurament realitzada a la ciutat de Xangai.

En el seu nom i en representació de l’entitat, el guardó l’ha recollit el director de comunicació i relacions institucionals, Agustín Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)