Espanyol

“L’equip i l’afició estan esperançats”

Espanyol. Esteban Granero, un dels capitans de l’Espanyol, llença un missatge d’optimisme de cara al derbi de dissabte al Camp Nou

Completada la penúltima sessió de la setmana, Esteban Granero ha volgut llençar un missatge d’optimisme de cara al derbi de dissabte al Camp Nou tot i els deu anys que l’Espanyol acumula sense vèncer al feu de l’etern rival. “La nostra afició, a l’igual que l’equip, està completament esperançada i creu que tenim opcions de vèncer. Aquesta és la sensació que tinc pel carrer. Som conscients que és un camp complicat, però coneixent la nostra fortalesa i capacitat competitiva...”, ha apuntat Granero.

Respecte del partit d’anada disputat a l’RCDE Stadium, el capità blanc-i-blau opina que l’equip “va tenir un inici amb algunes ocasions”, lamentant que li va faltar “donar un pas endavant per aprofitar-les i fer mal al rival”. Qüestionat per la importància que podria tenir el virus FIFA de cara al derbi, el migcampista madrileny creu que “importarà poc, ja que tant ells com nosaltres tenim futbolistes habituats a aquest tipus de viatges”.

Al voltant de l’estil i de la possibilitat que Rubi implementi diverses variants per tal de torpedinar el joc del Barça, Granero ha deixat clar que l’estil no es negocia. “El pla l’hem anat demostrant amb major o menor encert des de l’inici de temporada. Tenim una idea molt clara de joc i una forma de jugar amb la qual ens sentim molt còmodes. L’estil no l’hem negociat mai, ni crec que haguem donat aquesta sensació de portes enfora. Sabem que tenim unes grans virtuts i aquest estil no es modificarà juguem on juguem”, ha etzibat Granero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)