Espanyol

Machín, el relleu millor situat

Moviments. L’extècnic del Girona i Sevilla és el principal candidat a ocupar la banqueta que deixarà Rubi. L’alternativa és David Gallego. El surienc té al seu favor el suport de la plantilla i la seva aposta decidida pel planter

La marxa de Rubi obligarà els mandataris de l’Espanyol a buscar un substitut per al maresmenc. Ara mateix els candidats millor situats són Pablo Machín i David Gallego. L’extècnic del Girona i del Sevilla té experiència a primera, fam competitiva i sap maximitzar el rendiment de les seves plantilles. Veu amb bons ulls agafar les regnes de l’Espanyol i, a més, el vessant familiar ajuda. Les filles i la dona viuen a Girona. Ara mateix és el millor situat per ser el nou entrenador blanc-i-blau. Tot i això, no és l’únic candidat. David Gallego, confirmat com a tècnic del filial per una temporada més aquest dilluns, també està a l’espera de fer-se càrrec del primer equip. El surienc ha fet una gran temporada amb el filial, amb qui ha acaronat el play-off d’ascens a segona divisió. La plantilla l’avala i els pesos pesants del vestidor el coneixen del final de temporada 2017/18, quan va agafar el relleu de Quique i van sumar 13 dels 15 punts en joc. El seu estil de joc s’adapta a la filosofia de club i la seva aposta decidida pel planter també és un element que pesa al seu favor. Gallego espera notícies, però si no fa el salt, té decidit deixar l’entitat per buscar altres reptes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)