Espanyol

El Betis es planteja altres fórmules per fitxar Borja

Espanyol. Els sevillans no poden pagar la clàusula de 28 milions, de manera que estudien fer un pagament fraccionat o intercanvi de jugadors

L’Espanyol es passarà bona part de l’estiu fent front a les escomeses d’altres equips per fitxar Borja Iglesias. El davanter és un dels homes que han despertat més interès al Betis, però els blanc-i-blaus no tenen cap intenció de deixar-lo anar per menys de la clàusula de rescissió. Això ha provocat que el nou equip de Rubi s’hagi plantejat fórmules imaginatives per evitar el pagament dels 28 milions d’euros que figuren en el contracte del punta gallec.

Si algun club executés i afrontés el pagament de la clàusula de rescissió de Borja, l’Espanyol en cobraria una part ja que el Celta es va reservar un percentatge de la futura venda en la negociació de l’estiu passat (les informacions d’aleshores parlaven d’un 5% del traspàs). El Betis, doncs, vol explorar un intercanvi de jugadors que eviti a l’Espanyol fer aquest pagament al Celta, que ja va rebre deu milions d’euros durant l’any passat pel jugador.

Alternatives

El Betis no té força econòmica per fer front als 28 milions d’euros, ni tan sols amb les previsibles vendes milionàries de jugadors com ara Lo Celso o Junior, que, si es produeixen, deixaran ben plenes les arques del club de l’Heliópolis.

Els sevillans també es plantegen utilitzar la fórmula que va portar Borja a l’Espanyol: el pagament fraccionat. Els blanc-i-blaus van pagar al Celta la clàusula de rescissió de Borja (deu milions d’euros) en quatre fraccions de 2,5 milions durant aquest any. El Betis està disposat, fins i tot, a pagar un preu més alt de la clàusula sempre que l’entitat comandada per Chen Yansheng accepti una fórmula que impliqui rebre aquests diners en terminis. Aquest escenari també pot incloure percentatges de futures vendes.

Amb tot, sembla ben clar que, amb les dificultats que ensenya el Vila-real per deixar anar Gerard Moreno, el Betis vol intensificar les seves negociacions per Borja Iglesias. L’Espanyol, de moment, es remet a la seva clàusula de rescissió.

PODER

El Betis pot engreixar les seves arques amb les vendes de Lo Celso o Junior

PERCENTATGE

L’Espanyol ha de pagar una part del traspàs que pugui obtenir al Celta

CLÀUSULA

Els blanc-i-blaus es remeten a la clàusula de rescissió per deixar-lo anar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)