Espanyol

Hores decisives per a Hermoso

Mercat. L’Atlético espera tancar en un termini d’hores el fixatge del central. L’Espanyol es manté ferm tot i la pressió dels madrilenys per tancar l’operació. El Bayern vol Marc Roca i està disposat a pagar la clàusula de 40 milions del mig

El mercat de sortides de l’Espanyol, després d’uns dies de calma relativa, ha entrat en ebullició. Fins ara l’Espanyol no ha fet cap traspàs, però sap que hi ha futbolistes molt llaminers a la seva plantilla. Ahir, l’Atlético va fer un pas decisiu per arribar a un acord amb l’Espanyol per Mario Hermoso. Simeone ja el vol tenir a les seves ordres demà, en l’estada de pretemporada. Cal arribar a un acord i les posicions sembla que s’acosten. L’operació es pot tancar en 25 milions d’euros més cinc milions més en concepte de variables fàcils d’aconseguir d’un jugador que té una clàusula de 40 milions però que acaba contracte el 2020. La meitat dels guanys aniran al Madrid, que en té la meitat dels drets econòmics. Avui pot ser el dia clau per tancar-ne la sortida.

Un altre futbolista que podria sortir en breu és Marc Roca. El mig de la Granada del Penedès és objecte de desig del Bayern de Munic. Els agents de Roca van ser ahir a les oficines del club per fer públiques les intencions de l’entitat bavaresa. L’Espanyol ha remès als representants a la clàusula de rescissió de 40 milions que té el mig, amb contracte fins al 2022. És la mateix formula utilitzada amb Borja Iglesias, amb un clàusula de 28 milions. La força econòmica dels alemanys fa que estiguin en disposició de pagar aquesta quantitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)