Espanyol

1a divisió

Espanyol 0 - 2 valladolid

L’Espanyol no aixeca el cap a casa

1a divisió. Els blanc-i-blaus encaixen la quarta derrota al RCDE Stadium. La pitjor arrencada en lliga de tota la història. David Gallego surt acomiadat amb xiulets

L’Espanyol ha tornat a perdre a casa i aquest matí ho ha fet davant del Valladolid. Era el dia per agafar bones sensacions després del bon partit a Balaídos. Però aquest equip no arrenca i a casa és una calamitat. Una seqüència que ja és habitual. I és que els blanc-i-blau han perdut tots els partits de lliga a casa. Els quatre que ha jugat. Una dinàmica casolana que és la pitjor arrencada de l’Espanyol de tota la seva història en el campionat domèstic.

Tot i això, els barcelonins han iniciat el partit de manera seriosa i Calleri ha enviat una pilota al pal. Però les errades individuals tornen a ser plom a les ales pels periquitos. Aquí els dos centrals ha estat claus. Naldo ha obert la seqüència del gol del Valladolid, marcat de penal per Michel, entregant una pilota a Sandro. A la segona, Calero ha perdut una pilota en zona perillosa i ha acabat expulsat (65’) per interceptar a Sergi Guardiola quan el davanter anava cap a porteria. L’hemorràgia ha pogut ser pitjor si no fos per les aturades de Diego López i un gol anul·lat pel VAR que ha mantingut l’Espanyol amb vida fins a l’epíleg del partit on, el temps afegit encara ha fet més gran la magnitud de la tragèdia amb un gol d’Òscar Plana.

El final del partit ha acabat amb una melodia de xiulets contra David Gallego que ha rebut els ànims de Sergio González al final del partit. La situació de Gallego, ara mateix, penja d’un fil però la condensació del calendari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)