Espanyol

Machín: “Les sensacions poden ser bones però necessitem resultats”

Espanyol. El tècnic tira de pragmatisme abans de la seva visita al Ciutat de València. “Prefereixo ser efectiu i guanyar a ser brillant”

Pablo Machín ha comparegut aquesta tarda en roda de premsa. El tècnic ha tirat de pragmatisme davant la delicada situació del seu equip en la lliga. Els blanc-i-blaus sumen tres derrotes consecutives i són penúltims amb 5 punts.

ANDER ITURRASPE.

“Segueix tenint dolor i està descartat que tingui qualsevol trencament i esperem que siguin només fruit de l’impacte i pugui anar millorant”.

SENSACIONS.

“Les sensacions poden ser bones però, si no es corroboren amb resultats, anirem perdent en confiança i la millor oportunitat que tenim és competir de la millor manera per aconseguir la victòria”

ROTACIONS.

“Hem tingut moltes lesions i hem de valorar quins són els onze millors que tenim per guanyar el partit i la gent que surt de la banqueta també ho haurem de corroborar”.

EL RIVAL.

“El Llevant no perd des de març i estem preparats per aconseguir-ho”.

CANVI DE XIP.

“No pensem si estem en lliga o a Europa. Hem entrenat igual. L’equip no té necessitat de canviar el xip i hem de seguir amb les sensacions que hem tingut”.

BONES ESTADÍSTIQUES.

“El més important no és la meva situació personal i si m’ha anat bé contra el Llevant sinó competir i fer un bon partit”.

ACTUAL CUER

“No és anecdòtic, és una realitat (per la victòria del Leganés davant el Mallorca). El primer és sortir d’aquestes posicions i el que hem de fer és guanyar per sortir d’aquestes posicions.

PRAGMÀTIC.

“Si em dones a escollir entre ser efectiu o brillant, vull el primer. Prefereixo ser efectiu i guanyar que brillant, tot i que també es pot guanyar així”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)