Espanyol

L’Espanyol només empata amb el Getafe

1a divisió. El punt és insuficient per buscar sortir dels llocs de descens però serveix als de Machín per trencar una ratxa històrica de sis derrotes consecutives a casa

L’Espanyol ha sumat el seu primer punt a casa en lliga després de set partits. Un empat amb poca substància però que serveix, com a mínim, per trencar una pèssima ratxa com a local. Els blanc-i-blaus ràpidament s’ha vist sorpresos pel gol de Jaime Mata al cap de tres minuts de partit. La diana més matinera de la temporada en un partit on l’Espanyol no podia perdre. L’empat ha arribat al fil del descans. Una jugada d’estratègia, a la sortida d’un corner, ha servit a Wu Lei per fer el primer gol de la temporada en lliga. L’afició s’ha endollat al partit en un RCDE Stadium que ha vist la seva millor assistència de la temporada amb 22.031 espectadors. Els seguidors no han deixat d’animar i s’ha mostrat molt crític amb el col·legiat per diverses decisions molt dubtoses. Els blanc-i-blaus han buscat completar la remuntada fins a l’últim minut buscant un gol èpic que mai ha arribat. Un partit on Matías Vargas s’ha lesionat després d’entrar. No ha estat l’única novetat. Soni, ex del Girona, ha debutat amb la blanc-i-blava en els últims minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)