Espanyol

Campuzano: “L’equip està unit i compromès”

Espanyol. Considera positiu l’empat davant del Getafe. “És un bon punt, no és dolent” però lamenta que el bon joc no vingui acompanyat de victòries

Víctor Campuzano ha passat aquest matí per sala de premsa. El davanter ha repassat l’actualitat del conjunt blanc-i-blau marcada per l’empat davant del Getafe. “És un bon punt. Venim d’una dinàmica que no és la millor però l’equip està unit i compromès. Calia sumar, millor de tres en tres, però el Getafe és un equip molt exigent i concedeix molt poc, i més, quan es posa per davant en el marcador. No és un punt dolent, és positiu”, ha explicat tot i que ha lamentat que el bon joc no vingui amb victòries. “Estem jugant bé però el més important són els resultats i no els tenim. Aquesta és la dinàmica a seguir”.

El duel d’ahir ha vingut marcat per una entrada en el partit fluixa dels locals i va propiciar el gol del Getafe. “Ells van sortir molts forts i ens van fer dues ocasions de seguida. Però el més important és que l’equip va seguir lluitant. El Getafe és un equip que costa molt guanyar quan es posa per davant i, com a mínim, hem pogut sumar”, ha reflexionat tot i admetre la falta d’atenció en el primer gol. “No estem marcant molts gols i el que hem de fer és ser un equip sòlid. Quan encaixem gols és culpa de tots, no només dels defenses. L’equip està unit i tenim un sentit de pertinença per tirar la situació endavant”.

Per últim, el jove del planter ha reconegut que, ara mateix, no es fixa en la classificació. “No he mirat la classificació. Ens hem de centrar cada diumenge i sumar el màxim punts possibles. Estem a baix però treballant d’aquesta manera els resultats arribaran”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)