Espanyol

Chen: “Crec fermament que ens salvarem”

Espanyol. Assegura a ‘El club de la mitjanit’ que Machín i els jugadors tenen la seva confiança i diu que, si hi ha bons candidats, fitxarà en el mercat d’hivern

El president i propietari del RCD Espanyol ha estat entrevistat pel programa El club de la mitjanit, de TV3 i Catalunya Ràdio. Aquestes han estat les seves respostes:

El partit de més bon record: “El partit que m’ha impressionat més va ser el de final de maig de la temporada anterior, que ens va fer entrar en l’Europa League”

Sobre el mal moment a la lliga: “Noto el descontent de la gent, perquè els resultats no acompanyen. El club té més de 119 anys i ha tingut alts i baixos. Aquests mals resultats ens reafirmen en els nostres propòsits”

L’empat contra el Betis: “Era un partit de cara o creu. El més bo és que l’equip va lluitar. El més dolent és que no vam aconseguir la victòria”

Machín se la juga contra el Leganés?: “Els jugadors i l’entrenador tenen la total confiança de la direcció. Confiem en ells perquè surtin de la situació actual”

Què és el més urgent?: “Reafirmar-nos en la nostra confiança. Tenim bons professionals. Potser no hem donat el millor de nosaltres mateixos. També demano el recolzament de l’afició”

Mercat de fitxatges: “El nostre equip és bastant potent, malgrat els resultats. Amb tot, si hi ha bons candidats no ens negarem a fitxar”

Fins on pot arribar a pagar l’Espanyol?: “No tinc una xifra exacta. Em comprometo a estudiar els candidats adients. Però confiem en l’equip que tenim”

Què no s’ha fet bé?: “Ens ha mancat confiança. Ahir (diumenge) hi va haver un canvi d’imatge. Si seguim així segurament aconseguirem més victòries. Cal també el suport dels aficionats”

Què ha fallat de l’àrea esportiva?: “Vam tenir un mal inici de temporada per una manca de preparació, però no es pot trobar un sol culpable”

Es van equivocar amb David Gallego?: “Tots vam pensar que era la millor opció, perquè ho havia fet bé al filial, però els resultats no van acompanyar”

Com va viure la sortida de Rubi?: “No pensàvem que marxaria. Vam acceptar la realitat i li vam donar les gràcies”

Hi va parlar?: “Vaig rebre la informació més lentament del que és habitual. Tot estava decidit quan ho vaig saber”

Te por de no aconseguir la permanència?: “És lògic que em preocupin els mals resultats. Només puc tenir confiança, en mi i en els jugadors”

Creu que se salvarà l’Espanyol?. “Crec fermament que ens mantindrem”

Un descens a segona li faria canviar el compromís amb el club?: “Mai he sentit por com per abandonar aquest club. En la darrera junta vaig incrementar el capital. Els mals moments no ens han de fer canviar la visió del club. Crec que no hi haurà la possibilitat de baixar”

En algun moment se n’ha penedit de comprar l’Espanyol?: “Mai ho he fet. Sempre hi ha riscos i oportunitats. A l’hora de fer-me amb el club ja sabia al que m’enfrontava”

L’Espanyol és l’empresa que li dona més mals de cap?: “No, però sí a la que més temps hi dedico”

Si li arriba una bona oferta, vendria l’Espanyol?: “No entra en els meus plans, no vendré”

Es planteja donar entrada en el consell a gent de l’Espanyol de tota la vida?: “Som un club i una empresa, haig de tenir el control ferm. Però no descarto comptar amb aficionats del club de tota la vida”

Quin impacte ha suposat el fitxatge de Wu Lei?: “Hi ha hagut un gran impacte, no només de l’Espanyol si no de tota la lliga. Són molt interessants els intercanvis esportius entre Catalunya i la Xina”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)