Espanyol

L’Espanyol suma un triomf èpic a Vila-real

Primera divisió. Victòria d’or del conjunt blanc-i-blau davant 3.000 fidels seguidors amb gols de David López i De Tomás i jugant amb deu durant la mitja hora final

L’Espanyol ha aconseguit un triomf clau per seguir alimentant les seves esperances de remuntada gràcies a la victòria per 1-2 davant el Vila-real. Un partit on els blanc-i-blaus han començat de manera fulgurant amb un gol de David López, al minut cinc, en un corner. El partit ha girat a favor dels blanc-i-blaus amb el primer gol de Raúl de Tomás en lliga després d’una gran jugada de Calleri. El 2-0 ha semblat definitiu però el col·legiat, dos minuts després, ha xiulat unes mans de Javi López. Cazorla no ha fallat des dels onze metres. Situació estrambòtica per un Espanyol que ha vist com, al minut vuit, en una acció similar, l’àrbitre decidia no xiular un penal per mans de Pau Torres. Aquesta acció ha ficat en el partit al Vila-real que ha buscat l’empat durant la mitja hora final. Cazorla ha enviat una pilota al pal i Ontiveros, de falta directa, ha tocat el travesser prèvia aturada de Diego López. Al final, l’Espanyol ha aconseguit tres punts d’or a còpia d’èpica i resistència davant de 3.000 fidels seguidors que han silenciat La Ceràmica al crit de “Si es pot”. L’Espanyol està molt viu i aquesta victòria referma l’esperit indomable de remuntada.