Espanyol

L’Espanyol es reenganxa la lliga amb un triomf sobre l’Alavés (2-0)

Espanyol. Bernardo i Wu Lei han signat els gols blanc-i-blaus, en un partit marcat per l’expulsió del porter visitant, Pacheco

El retorn a la lliga de l’Espanyol no ha pogut ser millor. Victòria clara i còmoda, la segona de la temporada a casa, davant l’Alavés i tres punts que suposen una bona empenta per a l’equip d’Abelardo en la difícil missió de salvar la categoria. Bernardo i Wu Lei han fet els gols blanc-i-blaus.

La jugada decisiva del partit ha arribat en el minut 19. Després d’un inici igualat i sense ocasions clares, el porter de l’Alavés, Pacheco, ha comés una errada inexplicable, quan ha agafat la pilota amb les mans a la frontal de l’àrea. L’àrbitre, González Fuertes, no ha dubtat a expulsar-lo.

Amb un home més, l’Espanyol ha dominat el seu rival i ha pogut marcar en dues accions molt clares, amb Wu Lei, Dídac i Embarba com a protagonistes. La sensacional actuació de Roberto ho ha evitat. L’ex-porter blanc-i-blau, però, no ha pogut fer res davant la rematada que Bernardo ha etzibat, amb l’espatlla, a centrada d’Embarba, en el temps afegit de la primera part.

L’equip d’Abelardo s’ha alliberat encara més en l’arrencada de la segona part, perquè, de seguida, Wu Lei ha clavat el 2-0, després de guanyar l’esquena a la defensa i de rebre una molt bona passada d’Embarba. L’últim terç de partit ha servit perquè Raúl de Tomás, que no ha estat titular per molèsties, trepitgi la gespa i poca cosa més.