Espanyol

Bernardo i la clàusula del descens

Espanyol. La caiguda de l’Espanyol a la divisió de plata combinada amb la permanència del Girona a segona fa més econòmica la sortida del central

Bernardo Espinosa encara no sap on jugarà la temporada vinent. El central colombià, propietat del Girona, però cedit a l’Espanyol la darrera temporada està pendent de veure si el club blanc-i-blau executa l’opció de compra que té sobre ell. Ara, les possibilitats que segueixi a l’Espanyol és més factible per una clàusula en el seu contracte que ha revelat PericosOnline. Els dos clubs catalans van establir una opció de compra de 2,5 milions d’euros però aquesta quedaria rebaixada fins als 500.000 euros si l’Espanyol baixava a segona i el Girona no aconseguia l’ascens. Aquesta situació semblava impossible tenint en compte la classificació europea dels blanc-i-blaus i les aspiracions dels gironins de retornar a primera gaudint del pressupost més alt de la categoria. Al final, tots dos condicionants s’han donat i Bernardo podria ser de l’Espanyol per mig milió d’euros. Tot i això, la situació no és tan fàcil i per donar-se aquesta situació el central s’hauria de rebaixar el seu sou i adequar-lo a la nova massa salarial que té l’Espanyol a segona abans d’executar l’opció de compra. Ara, la pilota està en la teulada de Bernardo que haurà de rumiar-se si rebaixar els seus emoluments i seguir a l’Espanyol o bé tornar amb el Girona on es trobaria en una situació també crítica. El club de Montilivi no està per llençar coets i sap que haurà de redefinir la seva massa salarial sense l’ajuda al descens. Arribat a aquest extrem, l’únic escenari de Bernardo depèn de trobar un tercer club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)