Espanyol

“Els jugadors han fet més fàcil la meva adaptació”

Espanyol. Vicente Moreno, moderadament optimista després d’una pretemporada “atípica” i agraït amb l’acollida del vestidor blanc-i-blau

Una setmana abans de rebre l’Albacete a Cornellà, en el debut a la lliga, l’Espanyol va tancar, dissabte, l’estada a Marbella que havia iniciat el 25 d’agost. Després de tretze sessions d’entrenament i tres partits amistosos, l’entrenador blanc-i-blau, Vicente Moreno, es mostra moderadament satisfet de la feina feta. “Hem treballat bé. L’important és que l’equip manté l’equilibri i aprofita els seus moments”, va comentar als mitjans del club un cop acabat l’últim amistós de l’estada, contra l’Almeria, que va acabar en golejada (0-4). “No ens hem d’enlluernar pel resultat, encara que s’hagi aconseguit contra un bon equip de la categoria”, va advertir també. Segons Moreno, el seu equip té un ampli marge de millora: “Hi ha moltes coses que encara podem millorar.” El tècnic valencià, en tot cas, va acollir positivament el resultat que va tancar la pretemporada. “L’objectiu és guanyar, perquè hi ha una necessitat, una exigència. Tot flueix millor si partim d’una victòria.”

Resignat davant les circumstàncies, Vicente Moreno viu un moment d’adaptació. “Ha estat una pretemporada atípica en tot, començant per les dates, perquè a hores d’ara altres anys ja estaríem competint. És tot una mica estrany, però toca adaptar-nos-hi.” En aquest sentit, l’estada a Marbella ha estat positiva: “Es tractava de conjuntar l’equip i de conèixer-nos tots. A les noves incorporacions se’ls ha fet molt fàcil gràcies als seus companys.” De fet, l’entrenador blanc-i-blau destaca la bona acollida que li ha fet el vestidor: “Els jugadors han fet més fàcil la meva adaptació. Tinc la sensació que fa temps que treballo amb ell. Tot plegat acaba facilitant la feina de l’entrenador.”

Adri Embarba: “Veig un equip compromès”

Adrián Embarba, un dels futbolistes de l’Espanyol cridats a ser importants en la temporada que està a punt de començar, és optimista després de l’estada a Marbella. “Veig un equip compromès, amb les idees clares i un entrenador que ens ha transmès el que vol. Ha estat una pretemporada força completa per poder començar a competir”, va assegurar als mitjans de club. La paraula clau en l’Espanyol 2020/21 és “intensitat”, i Embarba ho té clar. “És la línia que ens ha marcat l’entrenador. L’equip se sent còmode fent aquesta feina. Hem demostrat, en aquests partits amistosos, que tenim un equip de molta qualitat. Hem fet un bon treball, en una pretemporada una mica estranya”, va comentar el davanter madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)