Espanyol

Vicente Moreno: “La valoració del mercat és positiva”

Espanyol. El preparador es felicita per l’esforç fet pel club. “No podem queixar-nos” i sobre la qualitat de la plantilla ho té clar. “Sé on estic, el gran que és aquest club i no podem fer més: treballar i donar rendiment”

Vicente Moreno ha comparegut avui per analitzar la prèvia del duel davant l’Alcorcón de dissabte. Un partit on l’Espanyol espera seguir sumant de tres en tres després de sumar 10 punts de 12 possibles en les quatre primeres jornades. El tècnic de Massanassa ho fa amb la tranquil·litat de disposar d’un conjunt estable després del tancament de mercat i amb el gruix de les seves figures en nòmina. “La valoració és positiva. El club en tot moment va treballar molt i va fer un esforç gran per fer el millor equip. No podem queixar-nos. Felicito Rufete i al seu equip”, ha indicat el tècnic que no ha vist a cap dels seus jugadors més destacats “nerviosos” per una possible sortida.”Fins i tot Marc Roca va voler jugar i ajudar fins al final”, ha remarcat. L’Espanyol tanca el mercat amb una plantilla de luxe i els seus rivals el veuen, sense discussió, com el favorit per pujar. “No em preocupen massa aquestes opinions. Els entrenadors haurien de tenir memòria, perquè tots vam estar previsiblement en clubs amb uns resultats i després van ser uns altres. Sé on estic, el gran que és aquest club i no podem fer més: treballar i donar rendiment”, ha reblat conscient que el treball diari serà la clau dels èxits i no el nom dels jugadors.

Més centrat en la part esportiva, el tècnic té el hàndicap del virus FIFA. A segona, la lliga no s’atura i no podrà comptar ambJavi Puado, Pedrosa i Keidi Bare amb les seves respectives seleccions, i el del jugador positiu per la Covid-19. “No ha d’afectar, cal portar-ho amb naturalitat. Quan falta un jugador hi haurà oportunitats per a uns altres”. El tècnic, fins i tot, ha deixat clar que Vadillo, l’últim reforç podria tenir minuts. “Arriba en forma i veurem si participa”. Respecte a l’Alcorcón, un clàssic de la categoria, tot són elogis. “Va ser el millor equip fora de casa el curs passat. Això és molt difícil d’aconseguir, i més a segona. Té facilitat per les seves característiques i seguirà en aquesta tònica. Tinc admiració pel seu entrenador, va fer el curs amb mi. Ens ho posaran molt difícil. Concedeix poc, dóna poques opcions. Cal estar fins, però és el mateix que cada setmana. Cal estar bé per a guanyar”.

Polèmica Sabadell.

Per últim, també ha comentat la polèmica generada a Sabadell després del partit, quan va dir que jugar davant l’Espanyol “és un aparador per als jugadors rivals”. Vicente Moreno s’ha explicat. “Em sap greu aquesta situació. Pot haver-hi una paraula que es pugui malinterpretar. Es pot donar perquè hi hagi una mala intenció o perquè jo no hagi estat fi expressant-me. Demano perdó si algú ho va entendre malament. Si algú valora al club i als jugadors he estat jo. Em sento identificat, conec a diversos jugadors del Sabadell. I ja vaig dir que m’alegrava de tot el que aconseguissin. De fet vaig parlar amb un dels seus capitans i el tècnic per a aclarir-ho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)