Espanyol

Vadillo: “Cal mantenir els peus a terra, la segona és molt complicada”

Espanyol. El cinquè fitxatge del club blanc-i-blau suma en el seu currículum tres ascensos a primera, ara busca el quart. Es felicita per ser blanc-i-blau. “Soc on realment vull”

Álvaro Vadillo és el cinquè fitxatge de l’Espanyol en aquest mercat d’estiu. L’extrem, que ha arribat del celta com a cedit i amb una opció de compra si l’equip puja a primera, coneix a la perfecció la segona divisió. Ha aconseguit tres ascensos a primera. El primer amb el Betis, on es va formar, i els altres dos els va enllaçar amb l’Osca i el Granada. Especialment fructífer va ser la seva temporada (18/19) amb el conjunt andalús on va jugar 40 partits repartint 11 assistències i fent 4 gols. Sap de què parla quan assegurar que prefereix mostrar-se “amb cautela” quan parla de la segona divisió. Una marató de 42 jornades on la fiabilitat serà clau per assolir l’ascens. “La meva experiència pot ser un plus per ajudar l’equip, però amb els peus a terra perquè és una categoria molt difícil”, ha explicat als mitjans oficials del club després que la seva presentació de dimecres fos avortada pel positiu d’Embarba per la Covid-19. El futbolista ha explicat que se sent com un més a l’Espanyol. “Ha estat molt ràpid tot. Estic molt feliç per la situació en què em trobo perquè sóc on realment vull”. En aquest sentit, assegura que, des que ha arribat a l’Espanyol, ha notat que “és un gran club. Espero ajudar el màxim possible. Sé la samarreta que representem i el que comporta. Entre tots farem el possible per tornar-lo on es mereix, però m’agrada ser caut perquè sé que això és molt complicat. Sabem quin és l’objectiu”, però insisteix que cal tenir “els peus a terra”..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)