Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Estem fotuts; ja no val tenir bones sensacions”

Contrariat, enfadat i, alhora, resignat. Així és com va atendre els mitjans de comunicació Francisco Rodríguez minuts després que el seu equip perdés un partit que tenia controlat i empatat en el temps afegit. L’andalús va definir com se sentia: “Hem acabat fotuts i fastiguejats. No hem frenat una situació de contraatac i el rival ha guanyat el partit. La primera part ha estat dolenta, però la segona, bona. Hem tingut ocasions per fer gol, però amb el 0-0 i el partit acabat, havíem d’aturar-ho i no ho hem sabut fer”, lamentava l’entrenador del Girona, que insistia que el matx havia tingut dues parts clarament diferenciades, condicionades pel vent: “I tant que hi ha influït, el vent, en els dos equips. Ells, independentment d’això, han estat superiors en la primera part, però en el descans hem corregit aspectes tàctics i ens hem bolcat a la seva porteria. Ja no ens valen les sensacions, necessitem victòries, però en una jugada aïllada ens han fet el gol i no sumem ni un sol punt.”

Francisco va maleir la falta de precisió que té l’equip en els contraatacs que genera darrerament: “Fa dues setmanes que treballem aquest aspecte en els entrenaments i realment finalitzem molt bé, però en la competició tenim transicions. Ens costa i ens penalitza. És cert que l’equip genera córners, faltes perilloses i situacions clares, però ens falta el gol, necessitem estar més afinats en els metres finals i ho estarem en aquesta segona volta, quan recuperem jugadors vitals per a nosaltres”, analitzava el tècnic d’Almeria, que també explicava què buscava amb Sylla escorat a la banda dreta: “El Mallorca et domina, però deixa espais a l’esquena. Volíem que Sylla i Pablo Moreno interpretessin els espais, i Stuani també hi ajudaria. En la primera no ho hem vist així, però en la segona, sí. Buscàvem gent amb gol, que és el que necessitem”, deia Francisco, que després de guanyar l’Espanyol i de perdre contra el Mallorca, insistia que les sensacions, arribats a aquest punt, ja no valen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)