Espanyol

Les penyes alcen la veu

Crisi esportiva. La FCPE demana a tots els estaments del club que estiguin “a l’altura” del moment transcendental del curs i demana a l’entitat que, si ha de prendre decisions, que siguin ràpides per revertir aquesta situació

La Federació Catalana de penyes del RCD Espanyol (FCPE) ha emès un comunicat on deixa patent la seva preocupació per la situació esportiva de l’equip. Un conjunt, el blanc-i-blau, que només ha sumat 13 punts dels últims 30 en joc i on totes les alarmes ja estan enceses després de caure de la zona d’ascens directe i amb un dolorós, agònic i pírric empat a Anduva.

El comunicat de la FCPE és prou contundent davant la crisi esportiva de l’equip. “Ens trobem en el moment més transcendent de la temporada”, avisa la nota pública de les Penyes. “Demanem a tots els estaments del club: Consell d’Administració, equip directiu, equip tècnic i jugadors del primer equip que siguin conscients d’aquesta transcendència i importància, i estiguin a l’altura de la responsabilitat que el RCD Espanyol i la nostra història mereix”, explica la FCPE que incideix: “Apel·lem a la professionalitat, al compromís i a l’orgull dels jugadors per revertir aquests resultats adversos a l’objectiu comú i desitjat per tots”. En aquest sentit, també demanen, si cal prendre decisions, que es facin de manera efectiva. “Demanem una ràpida, però profunda, reflexió per a prendre totes les accions necessàries per a revertir aquesta situació” i llança un missatge d’unió. “Convoquem a la unitat de tot l’espanyolisme, perquè només junts, aconseguirem l’imprescindible ascens a Primera”, tanca la nota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)