Girona

Yan Couto, entre els 50 jugadors més prometedors del món nascuts després del 2002

El brasiler és el número 35 en la llista efectuada per ‘Goal’. Ansu Fati, del Barça, és el número 1

La web ’Goal’ ha presentat avui la seva llista anual dels futbolistes joves més prometedors del planeta. 50 jugadors nascuts després del 2002, és a dir, de 19 anys com a molt, tots encara en edat juvenil, en la qual apareix un futbolista del Girona; Yan Couto.

El lateral del conjunt blanc-i-vermell, de 18 anys, s’ha refermat darrerament en el carril dret amb tres titulars consecutives en els últims tres partits en els quals ha ofert molt bon nivell i és el número 35 de la llista. No és el jugador cedit pel Manchester City l’únic de la segona divisió A, Luka Romero (Mallorca), en el número 39, també hi és present.

Per la web, el juvenil amb més potencial ara mateix és Ansu Fati (Barça), seguit de Eduardo Camavinga (Stade Rennais ) que és el segon i de Gio Reyna (Borussia Dortmund) que és el tercer. Ansu Fati no és l’únic jugador del Barça en la llista; també hi és Pedri, el quart, i Ilaix Moriba, el cinquantè i qui l’obre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)