Girona

Yoel Bárcenas guanya amb el Panamà

El futbolista del Girona juga tot el partit en la victòria del combinat entrenat per Thomas Christiansen contra Barbados (1-0)

Com Santi Bueno i Bernardo Espinosa (sancionats), Yoel Bárcenas tampoc jugarà diumenge contra l’Albacete (16 h) amb el Girona a Montilivi. El jugador es troba concentrat amb el Panamà amb el qual està disputant les eliminatòries de classificació per al mundial de Qatar 2022. Aquesta matinada de fet ha estat el primer partit de l’esmentada fase de classificació que ha començat amb bon peu per als interessos de l’atacant del Girona ja que el combinat entrenat per Thomas Christiansen s’ha imposat (1-0) a Barbados en un duel disputat a l’estadi Félix Sánchez de Santo Domingo, a la República Dominicana. El conjunt centreamericà ha hagut de desplaçar-se a la República Dominicana ja que el seu estadi, el Rommel Fernández, no estava en condicions i la FIFA no va certificar-lo.

En el partit, resolt amb una diana de Jair Catuy al minut 82, Bárcenas ha actuat per banda dreta, ha estat participatiu i incisiu i ha disputat els 90 minuts. El proper matx dels centreamericans és amb Dominica demà (22 h) també a l’estadi Félix Sánchez de Santo Domingo. En el grup Panamà s’enfrontarà a més de Dominica i Barbados, a Anguilla i la República Dominicana. Només el primer accedeix a la següent fase de classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)