Girona

Francisco: “Ens centrem a competir molt bé”

L’entrenador del Girona recupera Stuani i no aclareix si mantindrà tres centrals tot i les baixes de Bueno i Bernardo

El Girona rep demà la visita de l’Albacete (16h). El tècnic, Francisco Rodríguez, recupera Cristhian Stuani, que es va perdre la visita a Las Palmas per lesió, però perd Yoel Bárcenas, amb la selecció panamenya, i Santi Bueno i Bernardo, sancionats. Les baixes de Bueno i Bernardo condicionen l’eix de la defensa, sobretot perquè el tècnic ha apostat els últims partits per jugar amb tres centrals. “Hem treballat per tenir diferents alternatives. Tenim les dues possibilitats, però prefereixo no donar pistes”, ha comentat l’entrenador del Girona.

Reforçats pel triomf

“El més important de la victòria a Las Palmas és per fer-nos veure que som un equip competitiu. Ja teníem opcions en molts partits, però havíem fet massa empats. Hem d’assumir que hem d’anar traient més de cadascú; jo, el primer”.

Tres partits en vuit dies

“És una setmana dura i clau per a tots els equips, no només per al Girona. A tothom li està costant guanyar. Nosaltres ho intentarem fer demà, i després cap a Sabadell. Però el més important és centrar-nos a competir molt bé i no mirar més enllà”.

El Rayo, ajornat

“Per saber on estarem, primer hem de guanyar demà. Si un altre equip no juga, o un altre empata, això és relatiu. Només ens podem centrar a guanyar demà; no podem fer una altra cosa. Ens centrem a competir molt bé”

Massa expulsions

“Intentarem acabar amb onze, tot i que acabar amb deu i guanyar també ho firmaria. Hi ha accions que es poden fer o s’han de fer, com la falta de Santi Bueno, i altres d’evitables, com la groga de Bernardo”.

Yan Couto i Calavera

“Yan Couto no havia tingut continuïtat per diversos motius, i ara n’està tenint i estem trobant el seu millor nivell. És el que hem de fer tots; treure el millor de tots serà beneficiós per a l’equip. Calavera? Es pot adaptar bé com a central; és una possibilitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)