Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“No ens podem centrar en res més que guanyar”

Com que el Rayo Vallecano ha ajornat el partit contra el Mirandés per casos de Covid-19 a la plantilla de José Alberto López, el Girona se situarà de manera provisional a quatre punts del sisè classificat si supera avui l’Albacete. Francisco, però, no vol fer comptes. “Per saber on serem hem de guanyar. Potser un equip no juga, o un altre empata, com l’Sporting contra l’Alcorcón. Però nosaltres ens hem de centrar en guanyar demà, i això ens donarà la possibilitat de veure on som. No podem centrar-nos en una altra cosa. perquè ens ha dut a equivocacions durant tota la temporada i ara s’ha de ser realista. Guanyar l’Albacete per arribar a 45 punts. No busquem en quin lloc quedarem. Ja ho veurem. Ens centrem exclusivament en competir molt bé.”

El Girona ha agafat aire amb la victòria a Las Palmas. “Hem intentat fer veure als jugadors que s’ha de treure més de cadascú, jo el primer. La victòria va ser important per fer-nos veure que som un equip competitiu. No guanyàvem, però teníem possibilitats, tot i que acumulàvem massa empats.” Ara venen tres partits seguits en vuit dies –abans de visitar Vallecas– que poden ser determinants. “El més important és competir molt bé. La setmana de tres partits serà dura per a tothom. A tots els costa guanyar. Contra l’Albacete tindrem un partit molt complicat que intentarem guanyar. I després, cap a Sabadell a fer el mateix.” El tècnic no s’espera ni de bon tros un partit plàcid avui, per més que l’Albacete ocupi el penúltim lloc de la classificació: “També li estava costant guanyar, però ho va fer dilluns i vindrà a sumar.” L’andalús no va voler donar pistes sobre com cobrirà les absències al darrere i amb quin dibuix: “Hem treballat amb diferents alternatives, amb respecte pel que ens puguin fer ells, que entenem que jugaran amb dos puntes. Tenim diverses possibilitats.” Francisco també va parlar del pas endavant de Yan Couto: “Estem trobant el seu millor nivell i n’estem tots molt contents. Hem de treure el millor de tots, que serà beneficiós per a l’equip.”

SENSE FER CÀLCULS

“Ens ha dut a equivocacions i ara hem de ser realistes. Toca competir bé”

ELS CENTRALS

“Tenim diverses possibilitats que hem treballat, en funció del que ens puguin fer”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)