Girona

Delfí Geli

President del Girona

“L’equip competeix bé i està bé, i hem de seguir”

Delfí Geli és una de les persones que, des de la llotja de Las Gaunas, va seguir l’exhibició del Girona, que ratificava la seva candidatura a disputar el play-off d’ascens a primera. “Sabíem que havíem d’arribar a la recta final amb possibilitats i en les millors condicions, l’equip hi està arribant en bona forma, amb molts jugadors en un bon moment”, reconeixia el president. Situat de ple en la lluita, Geli relativitza la posició final: “Si firmo el sisè lloc? Firmem l’objectiu de ser al play-off. Si podem acabar cinquens, no acabarem sisens. I si podem ser quarts, no serem cinquens. Però l’objectiu és ser al play-off. Ja s’està veient els últims anys que el lloc en què hi arribes no té tanta importància.”

Geli assumeix que, un cop instal·lat entre els sis primers classificats, el Girona ja s’ha destapat entre els candidats. “Crec que l’equip competeix bé i està bé, i hem de seguir. Hem de mirar de mantenir aquest nivell fins al final, tot i que en les últimes jornades tothom s’hi juga molt i tot és molt complicat. El més important per a nosaltres és que l’equip està bé. Ara som en el camí adequat i hem de pensar que encara queda molt.” Queden quatre partits, començant per un de clau dilluns contra l’Sporting: “És un partit important i difícil que encetarà una setmana carregada [dijous a Màlaga i el dilluns següent contra l’Alcorcón]. No s’hi val a despistar-se, ni de bon tros.”

El Girona ha superat la irregularitat amb què havia progressat durant bona part del curs i ha fet una acceleració impactant. “És cert que no teníem el nivell de seguretat i confiança d’ara, però tots sabíem que aquest equip tenia capacitat i condicions per rendir més del que ho estava fent. Al final, ha arribat al millor moment”, diu el president, que elogia el treball de Francisco tot i els moments delicats que va viure el tècnic. “Estàvem i estem convençuts que és un dels millors entrenadors i que ens pot marcar el camí del que tots volem”, assegura.

SISÈ, O MÉS AMUNT

“Firmem l’objectiu de ser al ‘play-off’. El lloc no té tanta importància”

L’ACCELERACIÓ

“Tots sabíem que aquest equip tenia capacitat i condicions per rendir més”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)