Espanyol

Melendo: “L’objectiu és aconseguir el títol”

Optimista. El mitjapunta només té una cosa al cap: “Tenim al cap guanyar el campionat. Ho volem fer per l’afició que s’ho mereix”

L’Espanyol va recuperar la bona imatge i els gols contra la Ponferradina. Una golejada de nivell que delata les ganes d’aconseguir el títol de lliga de segona divisió. “Veníem d’una derrota i teníem ganes de guanyar. Tenim al cap guanyar el campionat i és el nostre segon objectiu per complir aquesta temporada”, ha relatat Óscar Melendo en una entrevista amb els mitjans oficials del club. “Tenim ganes que arribi el dilluns i poder aconseguir els tres punts que ens donin el títol”, ha incidit el mitjapunta que té clar a qui anirà dedicat. “Ho volem aconseguir per l’afició que s’ho mereix”.

Per apoderar-se del títol els blanc-i-blaus necessiten un triomf dilluns al RCDE Stadium contra el Tenerife. La victòria certificaria el lideratge a manca d’una jornada per acabar la lliga. “Si seguim amb aquesta línia, aconseguirem el nostre segon objectiu. A casa hem mostrat una gran solidesa i ganes de fer un gran partit contra el Tenerife i mostrar la nostra millor versió”, ha apuntat Melendo que confirma el gran moment de joc de l’Espanyol en aquest tram final de temporada. “Som un equip que va pels partits des del minut 1 i amb ganes d’acabar el partit com més aviat millor fent gols i plasmant la idea de joc que vol el tècnic”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)