Espanyol

Pedrosa, Gil i Puado, a l’europeu sub’21

Llista. Els dos laterals i el davanter de l’Espanyol han estat cridats pel seleccionador espanyol per jugar la fase final de l’Europeu. Els blaugrana Mingueza i Iñaki Peña, també en la llista

L’Espanyol tindrà una àmplia representació en l’Europeu sub’21 amb tres futbolistes. A les figures de Javi Puado i Adrià Pedrosa, habituals en les convocatòries de Luis De La Fuente, s’hi ha afegit Óscar Gil. El lateral dret portava temps sense entrar en la llista de la sub’21i ha vist recompensada el seu bon moment en el tram final de lliga. L’il·licatà s’ha fet amb un lloc a l’onze de Vicente Moreno per la lesió de llarga durada de Miguelón. En aquesta llista també hi ha dos blaugrana: el porter Iñaki Peña i el central Mingueza.

L’objectiu del combinat estatal es revalidar a Eslovènia el títol que van aconseguir fa dos anys. El primer partit es jugarà el 31 de maig contra Croàcia i en cas de passar el rival a les semifinals seria el guanyador de l’encreuament entre Portugal i Itàlia.

La llista completa és la següent:

Porters: Álvaro Fernández (Osca), Josep Martínez (RB Leipzig) y Iñaki Peña (Barcelona B).

Defenses: Guillamón (València), Cuenca (Almería), Mingueza (Barcelona), Miranda (Betis), Óscar Gil (Espanyol), Francés (Saragossa) i Pedrosa (Espanyol).

Migcampistes: Cucurella (Getafe), Sancet (Athletic), Zubimendi (Real Sociedad), Jon Moncayola (Osasuna), Fran Beltrán (Celta), Gonzalo Villar (Roma), Manu García (Sporting), Puado (Espanyol).

Davanters: Bryan Gil (Eibar), Brahim Díaz (Milan), Yeremy Pino (Vila-real), Fer Niño (Villarreal), Abel Ruiz (Sporting Braga).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)