Espanyol

Nico Melamed: “Vull ser important”

Espanyol.

Nico Melamed ha parlat en roda de premsa després de l’entrenament matinal d’avui, a la Dani Jarque. Aquestes han estat les seves manifestacions:

Què n’espera d’aquesta temporada?: “L’encaro amb molta il·lusió, humilitat i compromís. Com a jugador ambiciós que sóc, vull ser important. L’objectiu serà sumar de tres en tres i donar el màxim en cada partit.”

Com estan, al vestidor, després de l’ascens?: “Tenim una alegria diferent de com estàvem la temporada passada. Aquest any tenim molta il·lusió, es nota a l’ambient.”

L’Espanyol podrà competir amb garanties a primera?: “Està més que capacitat. Sempre ajuden les incorporacions, però tal com estem, podem competir a primera igual que ho vam fer la temporada passada a segona.”

El repte personal de jugar a primera: “Sempre he donat el màxim, des que vaig arribar en edat infantil. I sempre seré el mateix, independentment de les circumstàncies.”

Jugaran més alliberats sense la pressió d’haver de pujar?: “Potser l’objectiu era pujar l’any passat, però no ens vam obsessionar. Finalment vam aconseguir l’ascens i guanyar la lliga. Enguany anirem igual, partit a partit i disfrutant de cada moment.”

Quant del seu èxit està basat en l’esforç i quant en el talent?: “Crec en el treball i dono el màxim en els entrenaments. Això es reflecteix en els partits. Els entrenaments són importants, i també a casa, amb l’alimentació i el descans.”

Ha hagut de deixar de fer coses per la pandèmia?: “La meva prioritat ha estat sempre la feina, estar bé pel futbol. Aquest estiu potser he deixat de fer coses, però sabem de les mesures que s’han de prendre per precaució.”

La renovació de Puado, quin missatge suposa per a vostè?: “Molta alegria i satisfacció. Estic molt content per ell, és una peça clau en l’equip i ens donarà moltes alegries.”

Quin Espanyol veurem a primera?: “Seguim amb la mateixa idea de joc: créixer a dins i fora del camp, ser competitius. Amb la mateixa il·lusió i humilitat.”

El difícil calendari de l’inici de temporada?: “És igual de complicat que si juguèssim contra els equips que no competiran a Europa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)