Girona

Extracomunitaris coberts

Després de confirmar el fitxatge de Darío Sarmiento, la quarta incorporació amb vista a la temporada 2021/22, el Girona dona per tancades les places d’extracomunitaris permeses a segona A. L’extrem de 18 anys, que ja feia dies que estava per terres gironines, ocuparà una de les dues posicions permeses per LaLiga juntament amb Nahuel Bustos, també cedit pel conjunt anglès. Bustos va formar parella d’extracomunitaris la temporada passada amb el panameny Edgar Yoel Bárcenas. El jove brasiler Yan Couto té passaport portuguès.

Sarmiento és un perfil jove que encetarà la seva primera experiència en el futbol europeu, però la seva projecció és incontestable. La cessió de l’argentí evidencia la sortida de l’uruguaià Joaquín Zeballos. El davanter té contracte amb el Girona fins al 2024 i ja va jugar cedit al Barça B el curs passat. El club podria buscar-li una nova destinació per tornar a sortir en qualitat de cedit, o bé negociar una sortida pacífica amb el futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)