Espanyol

Diego López: “Vull seguir a l’Espanyol”

El porter i un dels capitans de l’Espanyol, Diego López ha parlat aquest migdia en roda de premsa i ha repassat el seu moment i el de l’equip.

Com et trobes físicament?

“Estem treballant des de l’últim partit en la recuperació. No et puc confirmar si arribo per dilluns, esperem que sí”.

Oier i Joan

“Els veig molt bé. Sempre els he vist bé. Molt professionals en tots els sentits. Tenen molta implicació, s’esforcen i son molt importants per nosaltres”.

Ànims de l’equip?

“Ho vaig dir fa unes setmanes quan hi havia nerviosisme fora. Jo confiava en l’equip. Creiem que el final de temporada serà bo. Hem de seguir sumant per intentar acabar el més amunt possible”.

Joan García

“Intento esta al seu costat en els moments difícils. La meva experiència el pot ajudar moltíssim. Se com es pot sentir i tan Oier com jo l’estem intentant guiar en aquests sentiments i en el tema de mentalitat que és on més fort ha de ser. Serà un gran porter amb el temps i és normal que en el procés de formació que està, necessiti temps, confiança”.

Et veus a l’Espanyol la propera temporada?

“No ho sé. Estic posat amb la ment en aquesta temporada. Primer em vull recuperar i ajudar l’equip. M’agradaria continuar a l’Espanyol. Veurem què passa. Temps al temps. Tranquil·litat. Decideixi el què decideixi el club ho acceptaré. El més important és que queden 9 partits per acabar la temporada”.

Negociacions?

“El tema està parat. Jo sempre ho he dit. No tinc pressa. Que es prenguin el seu temps. Entenc les circumstàncies i el què compta i en el que estem centrats és acabar la temporada. Després ja veurem què passa”.

A domicili, malament

“Esperem que dilluns sigui un partit per canviar-lo. Sí que és cert que les dades estan hi ha. Si tinguéssim la vareta màgica ho aplicaríem. Però no és fàcil. Cal millorar, corregint coses, deixant-nos la vida en cada partit, sabent que a domicili és més complicat”.

Jugar a fora de l’Espanyol?

“No sé res. M’agradaria continuar en l’Espanyol i si no continuo a l’Espanyol, veurem què passa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)