Espanyol

La renovació està en pausa

Espanyol. Diego López acaba contracte a final de temporada i no s’han produït moviments per ampliar el vincle.“M’agradaria continuar”, afirma

Diego López farà aquest 2022 41 anys, però manté l’energia del primer dia. I és que el sentinella, que acaba contracte amb l’Espanyol a final d’aquesta campanya, no pensa ni de bon tros en la retirada, i de fet, ell el que vol és continuar defensant la porteria blanc-i-blava. “M’agradaria continuar en l’Espanyol”, va explicar ahir en roda de premsa. La realitat, però, és que la renovació està en pausa, no hi ha converses entre les dues parts. “El tema està parat. Jo sempre ho he dit, que no tinc pressa. Que el club es prengui el seu temps. Entenc les circumstàncies, i el que compta i en el que estem centrats és a acabar la temporada”, va afirmar el porter, molt tranquil. “Veurem què passa. Temps al temps i tranquil·litat. Decideixi el que decideixi el club, ho acceptaré”, va insistir un dels capitans de l’equip, que, no obstant això, va remarcar que les seves prioritats són “fer un bon final de temporada” i, sobretot, “recuperar-me i ajudar l’equip”. El porter arrossega unes molèsties que li van impedir acabar els dos últims partits. “Estem treballant en la recuperació. Esperem que arribi a dilluns (al feu de la Real Sociedad)”, va indicar.

Joan García: 90 minuts en la victòria de la selecció espanyola sub 21

Un dels noms propis en la compareixença de Diego López va ser el de Joan García, el prometedor porter suplent, que no ha acabat d’estar encertat quan li ha tocat participar. “Intento estar al seu costat en els moments difícils. La meva experiència el pot ajudar moltíssim. Sé com es pot sentir, i tant Oier com jo l’estem intentant guiar en el tema de la mentalitat, que és on més fort ha de ser. Serà un gran porter”, va indicar el veterà sentinella. De fet, Joan García va ser titular ahir en la victòria de la selecció espanyola sub 21 (2-3) contra Eslovàquia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)