Espanyol

Vicente Moreno: “S’ha de seguir sumant perquè la permanència virtual no et garanteix res”

Vicente Moreno ha comparegut aquest migdia en roda de premsa en la prèvia del partit que jugarà dilluns (21 h) a domicili davant la Real Sociedad. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El partit contra la Real Sociedad

“M’agradaria fer un bon partit fixant-nos sobretot en nosaltres. Necessitem guanyar-lo per seguir apropant-nos en la part alta de la classificació”.

Real Sociedad

“És un equip que el fet de jugar diferents competicions ha tingut molta exigència durant tota la temporada i ha tingut uns quants problemes quant a lesions, però no he sentit mai el seu entrenador queixar-se per cap baixa. Tenen molts bons jugadors i un molt bon entrenador. És un equip que en qualsevol escenari sempre fa les coses bé i et dificulta”.

Objectiu de les últimes jornades amb la permanència virtual ja assolida

“S’ha de seguir sumant perquè la permanència virtual està molt bé, però no et garanteix res. Sempre que surts en un terreny de joc et jugues coses i més en aquesta part final de la temporada. Per a tothom guanyar el màxim nombre de partits possibles crec que serà beneficiós en independència de la situació individual de cadascú”.

Diego López

“Encara té unes molèsties i s’ha d’anar amb cura. Com tenim porters de nivell més que demostrat, puc avançar que en independència de l’entrenament de demà, donarem continuïtat a Oier en el partit de dilluns. Així que ja sabeu el principi de l’onze. Oier i deu més”.

Raúl de Tomás i Nico

“Veurem l’entrenament de demà, però no pinta massa bé. Són jugadors que tenen lesions i risc de poder fer lesions que es puguin ampliar en el temps. Així que demà decidirem, però no pinta bé per cap dels dos”.

Com afecta a la plantilla els canvis en l’àmbit institucional del club

“Jo crec que no deu afectar res que no sigui merament esportiu. Evidentment, com en qualsevol altre club, sempre hi ha possibilitats que hi hagi canvis. Per això hem de viure en la màxima naturalitat i pensant en el que està en la mà de cadascú. La nostra és la de jugar, competir i intentar guanyar partits. Nosaltres hem de seguir rendint i no buscar excuses en cap situació que no sigui merament esportiva”.

Com arriba l’equip a final de temporada

“Crec que estem molt bé físicament. Sempre pot haver-hi una excepció per alguna lesió o molèstia que puguis tenir, però arribem bé encara que això no et garanteixi el fet de perdre o guanyar cada partit. Veig a la gent bé, amb ganes de fer un bon final de temporada i això és el que anem a intentar. Traslladar aquest estat físic al futbol i als resultats és el més important”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)