Espanyol

Derrota al minut 96 i de penal

L’Espanyol ha marxat derrotat (1-0) del Reale Arena. Ha fet un partit mediocre l’equip dirigit per Vicente Moreno, però la desfeta ha estat de forma cruel, de penal, força rigorós, i al minut 96 després d’aguantar l’empat a zero tot el partit. Isak ha estat el botxí dels periquitos que segueixen negats fora de casa.

En la primera part, l’Espanyol no ha passat pràcticament del mig del camp, però tampoc ha viscut excessivament sotmès. A la Real li falta contundència a dalt, per això és un dels equips que menys gols fa a la lliga, i per aquí s’ha escapat l’equip blanc-i-blau. Tot i això, el txuri-urdin és un conjunt amb jugadors de talent i, vivint a camp rival, tard o d’hora generarà alguna ocasió. Les més clares, a les botes de Zubimendi i Silva, que amb dos xuts a boca de canó han obligat a intervenir a Oier, avui titular per la lesió de Diego López. Tampoc recuperat ha estat RDT i sense ell, poc en atac ha ofert l’equip blanc-i-blau, que només s’ha acostat amb dues faltes laterals rematades per Cabrera i Puado a fora.

La segona part ha començat amb gol de Sorloth, una diana celebrada per tothom al Reale Arena, però el VAR ha avisat l’àrbitre d’una falta de l’ariet noruec en l’inici de la jugada. El videoarbitratge, que en la primera part no ha apreciat un possible penal sobre Loren reclamat pels periquitos, sí ha vist aquesta vegada infracció. No ha millorat massa l’Espanyol però en el segon acte, tot i sí aconseguir fer alguna circulació a camp rival. La Real, sense pòlvora, no ha estat capaç d’inquietar seguidament fins que a l’últim sospir, en el minut 93, s’ha trobat amb un protestadíssim penal de Calero sobre Mikel Merino. Isak no ha fallat des dels onze metres per donar els tres punts al conjunt guipuscoà.