Espanyol

Domingo Catoira: “ Tenim clar quins perfils de jugadors han d’arribar”

Aquest migdia s’ha presentat el segon fitxatge de l’Espanyol, Joselu. El director esportiu de l’entitat, Domingo Catoira, ha aprofitat l’acte de presentació per atendre els mitjans de comunicació i repassar l’actualitat del club.

Situació en el mercat

“Tenim clares les posicions que volem reforçar i quins perfils de jugadors han d’arribar, i en aquest sentit estem tranquils. El mercat encara està excessivament aturat. Tot i això, som dels pocs equips que ja hem presentat a dos jugadors i en aquest sentit farem els fitxatges que creiem necessaris per construir un gran equip”.

L’Espanyol tindrà la plantilla que vol?

“Tenim clar el camí i la plantilla que volem construir. Això potser ens fa anar més lents del que voldríem, però hi ha moltes coses que no controlem. No ens ha d’entrar el nerviosisme ni transmetre-ho a l’afició. Tot el contrari. Estem molt confiats que l’1 de setembre tindrem la millor plantilla possible”.

Matías Vargas

“La situació de Vargas és molt semblant a la d’altres jugadors. Ell sap la predisposició que té el club per ell en la nova temporada i en aquesta situació ens estem movent. De moment està citat per començar la pretemporada i a partir d’aquí veurem com deriva el mercat”.

RDT

“Tenim a dos dels millors davanters de la Lliga i, en aquest sentit, tenim una fortalesa que altres equips no tenen. La situació respecte al mercat és la mateixa. Hi ha una clàusula i no tenim novetats al respecte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)