Espanyol

Un partit de pretemporada

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau, que continua madurant i interioritzant el nou model de joc que vol instaurar Diego Martínez, empata sense gols contra el Las Palmas en un partit en què no passa gran cosa

Espanyol 0 Las Palmas 0

ESPANYOL:Lecomte; Óscar Gil, Simo, Cabrera, Omar; Vini Souza, Keidi Bare, Melamed; Jofre Carreras, Puado i Embarba. També van jugar: Joan García, Sergi Gómez, Darder, Villahermosa, Joselu, Rubén Sánchez, Calero i Luca Warrick.LAS PALMAS:Álvaro Vallés; Palanca, Coco, Sidnei; Fabio, Sergi Cardona; Jonathan Viera, Loiodice, Álvaro Jiménez, Marc Cardona i Elejalde. També van jugar: Domínguez, Álex Suárez, Curbelo, Benito, Raúl Navas, Óscar, Mfulu, Pejiño, Moleiro, Ale García i Vicente.GOLS:cap.ÀRBITRE:Sánchez Villalobos.T.G.:a Óscar Gil, de l’Espanyol.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al Marbella Football Center.

L’Espanyol continua madurant i interioritzant el nou model de joc que vol instaurar l’entrenador Diego Martínez, i ahir contra el Las Palmas va tenir un nou test per seguir aquest procés. Es van veure alguns detalls, tampoc gaires, en l’aspecte col·lectiu, en el que va ser la definició del típic matx de pretemporada en què va passar més aviat poc i del qual es poden treure poques conclusions realment. Encara sense RDT, ni tampoc Vilhena, els últims futbolistes a reintegrar-se a l’equip i que encara no estan del tot afinats, el conjunt blanc-i-blau va empatar (0-0) contra el groc. Sí que es pot rescatar del matx disputat al Marbella Football Center com a nota positiva per als periquitos algunes actuacions individuals, com la del nou fitxatge, el migcampista Vini Souza, o el jove central de 17 anys del planter, Simo. Vini, de pivot defensiu a la medul·lar, va robar pilotes, va estar encertat en la passada, va estar sempre a lloc i va oferir un bon desplegament; i Simo, a l’eix defensiu, primer amb Cabrera i després amb Sergi Gómez, va estar impecable, tant defensivament com a l’hora de treure la pilota. Un altre nom va ser el de Lecomte, que va debutar amb la samarreta blanc-i-blava.

Van ser, doncs, els més destacats d’un Espanyol que, organitzat en un 4-3-3, va ser ahir un equip més aviat reactiu, contra un Las Palmas que, com acostuma a fer-ho, va controlar la possessió. El conjunt entrenat per Franc García Pimienta, amb jugadors talentosos a la medul·lar com Jonathan Viera, Loiodice o Moleiro, s’organitza al voltant de la pilota, i així va intentar fer mal a un Espanyol molt ben endreçat i que no va concedir ocasions. Li va costar crear-ne, també és cert, i la més clara va arribar en els primers compassos amb un xut de Melamed que el porter Álvaro Valles va neutralitzar. Per part del Las Palmas, el perill el va generar en la segona part, amb un xut creuat de Moleiro que es va estavellar al pal, o amb una altra rematada en l’últim sospir de Pejiño que va sortir fora. Demà, a 2/4 d’11 del matí, contra el Lilla, un altre amistós.

Vadillo marxa cedit a l’Eibar

Álvaro Vadillo ha trobat una sortida. Serà a l’Eibar, a segona divisió A, en què jugarà com a cedit aquesta temporada després que el club guipuscoà i l’Espanyol arribessin ahir a un acord. L’extrem andalús ja va jugar cedit durant mig curs passat, en aquest cas al Màlaga, també en la categoria de plata, on va disputar 17 partits, va marcar 3 gols i va repartir 2 assistències. El jugador, de 27 anys, acaba contracte el 30 de juny del 2024 amb el club blanc-i-blau, amb el qual ha participat molt poc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)