Espanyol

Vínicius Souza: “M’he trobat un grup perfecte”

El migcampista brasiler parla de les sensacions de les primeres setmanes i els primers partits i espera que l’equip faci una gran temporada

L’Espanyol juga aquest dijous un nou partit de preparació en la seva estada a Marbella davant la Balompédica Linense de primera federació (11h). L’equip continua amb les sessions d’entrenament per preparar aquest partit, el de dissabte davant el Brighton i, sobretot, amb la mirada posada en el primer duel de lliga a Vigo. El nou fitxatge i una de les sensacions de la pretemporada, Vinícius Souza, parla de les seves primeres setmanes i l’adaptació a l’equip, valora els primers partits i la confiança de Diego Martínez.

Adaptació

“Em sento molt còmode. L’adaptació amb l’equip ha estat molt ràpida. Estem treballant molt per afrontar una temporada molt bonica.”

Confiança ràpida de per part de Diego Martínez

“Esperava aquesta confiança perquè vinc treballant des de fa molt temps. Durant les vacances al Brasil vaig treballar molt, també després a Manchester i ara ho estem fent tots aquí i esperem fer una temporada molt bonica.”

Sistema i idea de joc

“El que l’entrenador pensi sempre és el millor per l’equip.”

Bones sensacions i imatge en els primers partits

“Tot l’equip estem treballant molt dur en tots els entrenaments, matí i tarda, al gimnàs... Volem assolir un bon nivell per aquesta temporada.”

Primers partits de pretemporada

“Estem fent bons partits i bons entrenaments, i volem continuar sempre així. En el pròxim partit volem aconseguir una nova victòria.”

Valoració del grup

“M’he trobat un grup perfecte, no només al camp, també a l’hotel, a tot arreu. Estic molt agraït a tots, sempre els hi dic, i em sento a casa.”

Diferències entre Bèlgica i Espanya

“A Bèlgica hi ha molt més contacte, aquí hi ha un futbol molt més pausat. Crec que per a mi serà molt millor i podré mostrar el meu nivell. Estem parlant molt amb el tècnic, amb Keidi, amb Sergi i estic aprenent moltíssim.”

Menys permissivitat arbitral a la lliga pel seu estil de joc

“Crec que sí, aquí ho seran menys, però em controlaré una mica i treballaré per arribar sempre en els temps perfectes per no veure targetes.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)