Espanyol

No val a badar

Espanyol. Els blanc-i-blaus tenen una oportunitat d’or per aconseguir la primera victòria del curs a casa contra un Sevilla que arriba tocat

L’Espanyol té aquesta tarda una bona oportunitat per continuar sumant. Després d’aconseguir la primera victòria de la temporada contra l’Athletic Club a San Mamés, avui rep el Sevilla, un conjunt que arriba en hores baixes per les derrotes que ha encaixat al Sánchez-Pizjuán contra el Barça (0-3) i el Manchester City (0-4), i amb el futur del seu entrenador, Julen Lopetegui, més fora que dins si l’equip no experimenta un gir radical contra els blanc-i-blaus. Diego Martínez, en la roda de premsa prèvia a aquest duel, va advertir que aquesta situació crítica que estan passant els andalusos els fa més perillosos: “És un equip amb intensitat, organització, molt bons jugadors i un gran entrenador. Conec molt bé aquella casa i és precisament en aquests moments quan més perillós i complicat és enfrontar-se al Sevilla.”

La situació del quadre català és ben diferent. Arriben amb la moral ben alta i amb ganes de començar a fer-se forts a casa. “Tenim un partit molt difícil, però som a casa, amb la nostra gent, i volem els tres punts. L’equip està progressant i la mentalitat és extraordinària”, va expressar el tècnic blanc-i-blau. L’última derrota del Sevilla a Cornellà data del gener del 2017. Des d’aleshores, tres derrotes i un empat per a l’Espanyol.

RDT, a prop del Rayo

La solució al serial Raúl de Tomás acabarà probablement amb el retorn del davanter a Vallecas. El Rayo madura un acord per endur-se RDT per uns 12 milions d’euros. No podrà jugar, això sí, fins al gener.

1 Partits guanyats 0

1 Partits empatats 1

2 Partits perduts 3

4 Gols a favor 3

7 Gols en contra 8

LA PRÈVIA

Tenim un partit molt difícil, però som a casa, amb la nostra gent, i volem els tres punts
Diego Martínez
entrenador de l’espanyol

SOLUCIÓ RDT

El club madura el traspàs al Rayo de Raúl de Tomás, que no podrà jugar fins al gener
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)