Espanyol

RDT, molt a prop del Rayo, tot i que no podrà jugar fins al gener

Raúl de Tomás té ben encarrilada, ara sí, la marxa al Rayo Vallecano. El davanter madrileny buscava una solució d’urgència per deixar l’Espanyol, encara que s’hagués tancat el mercat a la lliga espanyola. I, si res no es torça, la destinació serà el Rayo Vallecano, amb el handicap per al futbolista que no podrà jugar fins al gener i que, entre altres coses, veurà la porta tancada a la possibilitat de jugar el mundial.

De Tomás és a Madrid per entendre’s amb el Rayo. El club madrileny està disposat a pagar un traspàs a l’Espanyol. El club de Vallecas va ser l’únic que va presentar una oferta per endur-se el davanter, però va ser l’últim dia i, malgrat que De Tomás va demanar al club blanc-i-blau que l’acceptés, l’Espanyol no la va trobar suficient. El pitxitxi dels dos últims anys de l’Espanyol (40 gols en els dos cursos) no s’ha ni entrenat més amb l’equip, i Diego Martínez sempre ha explicat que és “una qüestió entre el club i el jugador”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)