Espanyol

Expósito: “Tirarem endavant la situació perquè creiem en el que fem”

L’Espanyol va reprendre la marxa el passat divendres després de gaudir d’uns dies de descans per la disputa del mundial i la conseqüent aturada de la lliga. El conjunt blanc-i-blau va perdre el seu últim partit del campionat contra el Vila-real (0-1) i es troba en la setzena posició amb dotze punts. Posteriorment, els periquitos van superar la primera eliminatòria de copa contra el Rincón (0-3) i visitaran a l’Atlético Paso en el següent partit, ja el 20 de desembre. Edu Expósito, un dels golejadors del duel de copa que es va disputar a La Rosaleda de Màlaga ha atès als mitjans de comunicació per analitzar com es troba l’equip després d’aturar-se i com afronta el nou període de preparació de cara a la tornada de la competició:

Amb energia carregada

“La tornada ha estat com el primer dia de cole. Ens tornem a veure les cares després d’haver desconnectar i ja centrats en la feina i en millorar tots els aspectes que hem d’evolucionar. Tenim temps per preparar-nos i arribar en les millors condicions a la represa de la competició”, ha dit el migcampista català.

Aspectes a millorar

“Hem de millorar en les àrees. Concedir poc a la nostra i ser durs i efectius en la contrària. Hi ha altres coses que és el que ens demana el tècnic, treure la millor versió cadascú i això beneficiarà l’equip”.

Com sortir de la cua

“Som un gran grup, creem en el que fem, en el cos tècnic i ells en nosaltres. Hem de treure tot el millor de nosaltres per aconseguir millors resultats”, ha analitzat el de Cubelles, que afegia: “Ha estat una aturada per netejar la ment i tornar més forts, quan estàs en una situació no desitjada és important. Abans del partit del Barça afrontarem la copa en un camp de gespa artificial però no ens espanta. Primer ens centrem en passar l’eliminatòria que és important per a nosaltres”.

Una nova pretemporada?

“És diferent a una pretemporada. A l’estiu parteixes de zero. Ara l’equip està fet i ens toca corregir les coses que estem fent malament i potenciar el que fem bé i donar-hi continuïtat”, deia el futbolista blanc-i-blau que matisa: “La competició marcarà si físicament estem bé o ha anat bé parar. No ha donat temps de perdre tota la feina feta abans”.

Adaptació i rendiment

“Estic content amb el treball i l’aportació que estic fent al col·lectiu. Sempre es pot millorar i aportar més i en això estic. Això és el que necessito jo i el grup. Estic molt bé al club. Molt agraït a tots els empleats que et fan sentir bé. Quan tens ganes d’anar a un lloc tot és molt fàcil i adaptar-me ha estat”, ha sentenciat l’ex del Dépor i l’Eibar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)