Espanyol

Voluntat però poc encert

Espanyol. L’equip de Diego Martínez perd contra el Torí en el primer examen de preparació per al retorn a la competició

Espanyol 0 Torí 1

ESPANYOL:Álvaro (Joan Garcia, 46’); Óscar Gil (Omar, 73’), Sergi Gómez (Calero, 46’), Cabrera, Brian Oliván (Simo, 73’); Vini Souza (Abde, 79’), Keidi Bare, Nico (Aleix Vidal, 46’), Lazo (Dani Gómez, 59’), Edu Expósito (Roger, 73’); i Joselu (Braithwaite, 79’).TORÍ:Berisha (Gemello, 61’); Zima (Djidji, 46’), Schuurs (N’Guessan, 61’), Buongiorno (Antolini, 61’); Bayeye (Dembélé, 61’), Ricci (Adopo, 61’), Ilkhan (Gineitis, 61’), Lazaro (Wade, 61’); Miranchuk (Seck, 61’), Karamoh (Garbett, 61’); i Sanabria (Caccavo, 61’).GOLS:0-1 (39’) Miranchuk.ÀRBITRE:Campos Salinas (comitè murcià).T.G.:A Roger, de l’Espanyol, i a Lazaro, Adopo i Caccavo, del Torí.

L’Espanyol continua en el procés de millorar coses, però l’equip té marge, d’aquí al retorn de la competició, per polir-les. Diego Martínez va presentar un onze molt titular davant el Torí, però amb l’absència destacada de Sergi Darder, amb un procés víric.

Tot i això, al Pinatar es va veure un Espanyol voluntariós i que va generar ocasions contra el novè classificat de la Serie A. Nico i Joselu van tenir les oportunitats més clares del primer temps, però Berisha i el pal van impedir que els blanc-i-blaus se n’anessin al descans amb avantatge. Qui va poder obrir la llauna va ser el Torí. En una transició ràpida, Miranchuk va plantar-se a la frontal de l’àrea i va engaltar un xut col·locat. Tots dos equips van fer canvis en la segona part, amb debut de Roger i Abde amb el primer equip, i l’Espanyol va fregar l’empat. Va faltar un punt d’encert, aquesta contundència a l’àrea que l’equip ha de tenir per afrontar el retorn a la copa i a la lliga. Dimecres, contra el Mechelen belga, una prova més abans del partit de copa contra l’Atlético Paso. Hi ha temps, i també feina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)