Espanyol

César Montes, imminent

Espanyol. El club blanc-i-blau ultima el fitxatge del central mexicà, que arribarà procedent del Rayados de Monterrey. Montes va ser el capità de la selecció de Mèxic en el darrer mundial

L’Espanyol està a punt de tancar el seu primer fitxatge hivernal. César Montes podria arribar al club blanc-i-blau en les pròximes hores si se solucionen alguns detalls del seu contracte, una informació que va donar el mateix conseller delegat de l’entitat, Mao Ye, en la inauguració del hub i la tradicional trobada nadalenca amb els mitjans de comunicació: “Espero que Montes sigui el regal de Nadal per a la nostra afició, o del tió. És l’operació que tenim més avançada, però encara falten detalls en el contracte que esperem solucionar aviat”.

César Montes és central i milita al Rayados de Monterrey, de la màxima categoria del futbol mexicà, equip del qual és el capità, com de la selecció mexicana, que va competir fa poques setmanes en el mundial de Qatar. El d’Hermosillo afegirà caràcter i físic a l’eix de la defensa de Diego Martínez i recalarà al club per uns vuit milions d’euros amb un contracte de llarga durada. L’Espanyol espera continuar lligant l’arribada de més efectius per reforçar la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)